Geri dönüşümlü işlevsel atıkların ifrazat noktasında ki sendromu

Hani diyor ya, 'sigaramın dumanına sarsam..' sarıp sarmalamalar faslına bir 'fasl-ı şahane' ek koymak adına fısıldadım kulağıma;
Girdabı yazı olarak okumuş, ötesine geçememiş birine savrulmayı nasıl izah edebilirim ki? hoş, banane! demenin her hakkı bende mahfuzken sürüncemede kılmanın da evla olana yaslanmaktan öteye yol alamayacağını bilmek de ayrı bir garabet..
Zemheri.. evet kuru soğuk, iliklere kadar işleyen sonunda donduran soğuk. Uyanık kalmayı beceremezsen, ya da tâkat yettiremezsen, varılacak son durak, 'veleddallin amin!' Yanii.. girdap savurur, girdap soğuk.
blake'nin dediğini iktibas edecek olursam; 'değişen göz herşeyi değiştirir' diyor. Doğru ya da değil, kabul etmenin makamına erer mi bilemem ama, duygulara gem vurmak duyguların ne denli aciz olduğunun ispatı olmaz mı?
Sıradanlık faşizm gibidir. Tıpkı oryantalizmi 'raks' sanan aklı evvellerin dumur olup, yerlerini özgürlüğü ulu orta burun karıştırma olarak algılayan sosyalistlere devretmesi gibi..
Hani diyor ya, ' uzun yıllar ötesinden hatırını sorayım mı? ' sorma kardeşim sorma! nerden girdik bu konuya toparlayamadım emmeee alın size veciz! söz;
Her fahişe başlarda bakire idi…

herdaim böyle bir ruh hali sonrası canım piskilete binmek ister he bi de, külah dondurma..
de hayde gidelim., aşkım?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *