28 Replies to “Aşk”

  1. karaköy’ü bilmem ist. bir yer sanırımama gemileri bilirim yolcusuz giden gemileriBir gemi bembeyaz teniyle açıklarda, Güverteleri uçtan uca orman; Aldım çiçeğimi şurama bastım, Bastım ki yalnızlığımmış. der C:Süreyarica ederim bir tatil günüya şiir dolsun günümüz..

  2. Küçük kızları ve ölümü kuşatır yüzü Önce küçük kızları sonra ölümü Yıkar yüreğime öptükçe Ağzındaki yükü Dağlar ovalar ve atının terkisinde Önce dağlar ovalar sonra atının terkisinde* Sarılır eşkiyama türkümü söylerim Bembeyaz bir kadın halindedemiş şair

  3. Bölücü bir aşk Ekmeği suyu bölüyor Günde üç öğün. kendimi affettireyim bari.. :coffee:

  4. ‘terki’ dediniz de;sevdana düçâr yüreğimin terkisinde kalsa da tek okgermem yayımı sevdana inat!demişim ben

  5. Bir gün seni bırakırım ya tütünü bırakmak gibi bir şey olur bu Evet, gün geliyor, bıkıyorum senden, ama İstanbul’dan bıkmak gibi bir şey olur bu.*o dediği yer karaköy dür sevgili kırmızı, teşekkürler 🙂

  6. ben de demek isterdim bir şey ama yeteneksizimşair demiş kiÖlümü siyah bir kakül gibi alnına düşürmesini bildi

  7. aynen öyle.. olsun, aşk olsun! :p pardon, benim sözler mi, kırmızı nınki mi, yoksa cemal’inkiler mi? :p

  8. e, şimdi ben desem ki, çok namaz kılıp, çokça abdest alalım, kimbilir nelere setre olur? varsayalım ki, kendimizi kaybettik, çok mu ‘ ahh! ‘ olur?gerçi tam demek istediğimi anlatamadım ama, siz anladınız mavera..:)

  9. beseri aşk ın oldugu yerde masumiyetin olması nerdeyse imkansızdır..bir kere, iki kere öpmeler namaz ve abdestle temizlenecek günah kabilinden şeyler:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *