20 Replies to “Ölçü”

  1. çok fedakar değil mi sence ?yani ne diye yetinmek??elde avuçta değil mi yalnızlıköyleyse yanlızlığın yetinme hakkı yoktur.yetin-mi-yor-um !!

  2. güzel bi yaklaşım.. fakat;hani varya kapı çalar-kim o.?-sen’m.!bu bünyede yaşadığımız için savdalarıonun adı yalnızlık zaten yetinemediğimiz onunla olan yalnızlık.! yani O.! BEKLENEN.. ARANAN..ÖZLENEN..

  3. her daim şükür derecesinde bulunmaktır sevda…sanırım bu böyledir.belki de öyledir.farkındalık eksikliğindendir.aslında benim için tek kelimeyle “Herneyse.. ” dir!

  4. içimde öyle tuhaf ,hırçın bi dargınlık var hepsi o.üstüne alınmasın herneyse’m ..beylik laflar hiç etmedim , şimdi de edemem.

  5. herneyse de benim fazlaca hoşuma gittii.!kimi zaman beylik laflar da gerekli oluyo tasalanma.!saoalsın gönül dostu inşaAllah direndiğim bu içlenişin altından en sağlam şekilde çıkarım.!

  6. insanı asıl hedefe ulaştırma da araç olarak kullandıktan sonra tabiki de engel değildir..!aradaki ince çizgiyi kaydırmamak lazım..

  7. ALLAH’tan ümit ederiz…ALLAH’tan ümit etmemiz ümidimize haznelik eden şeyin insan olmasına engel değildir…”ümidimize haznelik eden şeyin insan olmasına engel değildir…”İsmet Özel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *